Een korte kennismaking met het team

Vanderhorn zoekt medewerkers en partners met eenzelfde DNA om zo de klant optimaal te kunnen ondersteunen bij de gewenste ICT-toepassingen en tevens de gewenste kwaliteit te kunnen bieden.

 

Op dit moment bestaat het team van Vanderhorn uit onderstaande medewerkers:

Nico van der Horn
directeur

nico"In 1982 heb ik gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van ontwikkeling en research, wat ik ook zie als mijn voornaamste taak binnen Vanderhorn. Verder ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en uiteraard voor de koers van Vanderhorn.

Ik karakteriseer mezelf als een visionair met een creatieve geest, die zijn ei helemaal kwijt kan op het vlak van research & development. Verder heb ik een grote voorliefde voor cultuur en historie.

Ik hoop met mijn bedrijf Vanderhorn te kunnen groeien naar een ICT-bedrijf, waarbij we met onze producten en diensten echt het verschil kunnen maken voor onze klanten!"Egbert Kool
systeembeheerder

Egvatar"Ik werk sinds 1998 bij Vanderhorn als systeembeheerder. Mijn ervaringen in de elektra en telefonie kan ik goed gebruiken bij Vanderhorn. Vanuit de helpdesk help ik klanten met hun vragen of problemen met ICT-toepassingen op hun werkplek. Ik kan dat vaak vanaf afstand regelen, waardoor ik de klant in de meeste gevallen snel kan helpen. In de toekomst ligt de nadruk van mijn werkzaamheden meer bij werkplekbeheer, wat inhoudt dat ik ervoor zorg dat klanten te allen tijde kunnen werken met de juiste ICT-toepassingen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Mijn hobby's zijn mijn gezin, lezen, muziek, kubben en automatisering in de breedste zin van het woord. Met mijn werk bij Vanderhorn heb ik van deze hobby mijn werk kunnen maken.

De veelzijdigheid van mijn functie, de kleinschaligheid van het bedrijf en het persoonlijke contact met de klanten zorgen ervoor dat ik met veel plezier werk bij Vanderhorn!"

Klik hier voor support op afstand