SEGS (Secure Email & Groupware Service)

Vind u het ook niet vervelend dat wanneer u bij een klant zit of wanneer u thuis bent, u niet bij uw zakelijke email kunt?

Wilt u met uw PDA of smartphone ook uw zakelijke email kunnen gebruiken?

SEGS geeft u de mogelijkheid om zowel op kantoor als onderweg of thuis uw zakelijke email te kunnen behandelen.

Vanderhorn heeft een nieuwe emaildienst opgezet op basis van Kerio Connect©.
Deze dienst draait op een professioneel datacenter welke voorzien is van een dubbele glasvezelverbinding naar het Internet en tevens is voorzien van een dubbel uitgevoerde electriciteitsvoorziening met daarnaast een noodstroom voorziening met een dubbel uitgevoerd UPS rack en 2 diesel-aggregaten. De kans dat daar een storing optreedt is uitermate klein. Om deze kans nóg verder te verkleinen wordt van deze server een backup server geplaatst bij ons in het serverrack. Deze wordt continue gespiegeld met de hoofdserver.

Deze mailserver kan door de gebruikers worden bevraagd met hun gewone emailprogramma. Het verschil is dat i.p.v. het pop3 protocol het z.g. IMAP protocol gebruikt gaat worden.
Hierbij blijft alle email op de server staan en wordt daar in diverse sub-mappen geplaatst.Naast werken met de emailclient kan de webserver ook benaderd worden dmv een beveiligde web-interface. Alle mappen zijn dan ten alle tijde in aanvulling op de bekende wijze d.m.v. webmail benaderbaar.

Naast email bevat deze server een centrale en een gebruikers-agenda die volledig compatible is met Microsoft Outlook 2003+. Er kan dan ook op eenvoudige wijze een synchronisatie plaatsvinden vanuit Outlook.
Valt op uw vestiging de Internet verbinding weg dan kan men op elke willekeurige PC met Internetaansluiting (b.v. een Internet café) gaan en daar de mail lezen/behandelen.
Buiten dit heeft deze mailserver nog een aantal mooie mogelijkheden:
Een centrale agenda én gebruikers agenda die geheel compatible is en gesynchroniseerd kan worden met Outlook 2003+

  • Een centraal en persoonlijk adresboek
  • Een centrale takenlijst
  • Het toevoegen van voetteksten en voorwaarden aan uitgaande berichten
  • Gebruikers en aliassen kunnen door u zelf met een webinterface worden onderhouden/aangemaakt
  • Automatische antwoordfunctie, te beheren via webmail
  • Geavanceerde ondersteuning voor Mobile users (PDA’s, notebooks e.d.)

tabel

Klik hier voor support op afstand