Telefonie

Hosted IP Telefonie (HIP)

U bent ondernemer in het MKB. U wilt graag kosten besparen en tegelijkertijd gebruik maken van de nieuwste technologieën en mogelijkheden.


Met HIP. Dit pakket maakt het mogelijk uw internetverbinding te gebruiken voor telefonie (VoIP) ter vervanging van uw analoge telefoonlijn.
Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw abonnements- en belkosten.

Hosted IP telefonie is een vorm van telefonie, waarbij traditionele verbindingen en telefooncentrales niet meer nodig zijn. Uw verbinding gaat geheel via een bestaande internetverbinding en er kunnen kosten bespaard worden op aanschaf van een telefooncentrale en belkosten. Hosted IP telefonie wordt ook wel gehoste VoIP telefonie genoemd. VoIP staat voor Voice over IP, uw telefonieverbinding gaat via internet.

VoIP garandeert een hogere geluidskwaliteit, verbeterde bereikbaarheid, en een structurele kostenbesparing. Hosted IP telefonie vergroot ook uw gebruikersgemak, doordat deze oplossing beheerd wordt door professionals op afstand. Bij een Hosted IP telefonie oplossing wordt de telefooncentrale ondergebracht in een datacenter. Op locatie wordt dus niet langer gebruik gemaakt van een traditionele telefooncentrale. De telefoontoestellen maken zelfstandig verbinding via het internet naar het datacenter/telefooncentrale.

 

Voordelen van HIP:

 

 • Flexibel:
  Medewerkers kunnen overal en altijd werken, op elke plek, waar ook ter wereld. Ook het aantal werkplekken is flexibel.
 • Kostenbesparend:
  U betaalt een vast bedrag per werkplek per maand, geen investeringen en afschrijving op uw telefooncentrale meer. Daarnaast bespaart u waarschijnlijk ook op de variabele kosten; Wij rekenen het u graag voor.
 • Efficiënt:
  De werkomgeving wordt efficiënt ingerichten; alle communicatie (bijv. e-mail, fax, internet, mobiel, video) in één omgeving, altijd bereikbaar.
 • Versterking concurrentiepositie:
  Uw onderneming kan altijd en overal bereikbaar zijn voor uw klanten. En uw medewerkers kunnen altijd en overal toegang hebben tot de juiste informatie.
 • Onderling gratis bellen:
  Alle locaties, ook in het buitenland, inclusief de thuiswerkplekken, bellen onderling gratis.
 • Betrouwbaar:
  De centrale staat extern en dit zorgt ervoor dat u ook bij calamiteiten altijd kunt blijven bellen en bereikbaar bent.
 • Optimale kwaliteit en service:
  Een volledig online beheerde en 24/7 gemonitorde toepassing. Altijd gratis de nieuwste software updates.
 • Behoudt van bestaande telefoonnummers:
  U kunt ervoor kiezen uw huidige nummers te behouden of u kiest voor de nieuwe 088-bedrijfsnummers, niet regiogebonden en tegen een voordelig tarief te bellen.
 • Bewezen technologie:
  Hosted IP bellen is een betrouwbare en bewezen technologie die ook door bijvoorbeeld Vodafone en KPN gebruikt wordt.

 

HIP Toolbar

 

de HIP Toolbar maakt het mogelijk alle functies van de telefooncentrale, onafhankelijk van het toestel, op elke PC (kantoor, thuis), op een intuïtieve manier te bedienen.


hip-toolbar


 

img-telefonie.jpg

hip

hip-schema-335